dimarts, 29 de setembre del 2015

El retorn de BTT a tope!

Ja fa 1 any que vàrem deixar BTT a tope!, durant 1 any podríem dir que hem hivernat, un profund somni ens ha tingut fora de circulació. De sobte ens hem despertat amb moltes ganes de continuar allò que vàrem començar, amb moltes ganes de poder transmetre a tothom el que més ens agrada com és la Bicicleta Tot Terreny.
El nostre vici és la Bici, per això ens agrada molt poder ensenyar a tothom tot allò relacionat amb la BTT, el ciclisme de muntanya ens apassiona, corriols, senders, trialeres, pistes, rius, muntanyes, pujades...ens fan trempar. 

Com en els nostres inicis volem fer difusió de tot allò que envolta al món de la BTT, tot allò que ens ajuda a millorar en l'activitat que més ens il·lusiona. Parlarem per exemple de components, accessoris, bicicletes, bikers, mecànica, nutrició, curses i pedalades...i ho farem en el nou blog www.bttatope2.blogspot.com.

 
Parlarem d'emocions amb BTT, per això volem fer esment a la fotografia que encapçala el blog, on es pot veure l'arribada d'un dels reptes més durs que hi ha en BTT com és TERRA DE MAQUIS, després de 240 quilòmetres i més de 6000 metres de desnivell acumulat,  arriben a meta junts dos cracks de la BTT com són en Guillem MUÑOZ i el Roger ARGELAGUER. La imatge ens fa posar la pell de gallina, després de tant patiment a sobre la bici, la amistat entre ells dos està per sobre de la rivalitat alhora d'arribar a meta. Això ens dona coratge i ànims a seguir endavant en el nostre camí, BTT a tope!!!!!!!!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada