dissabte, 10 d’octubre del 2015

Orbea presenta el nou casc R10

Orbea presenta el nou casc R10 tant per anar amb bicicleta de carretera com per anar amb bicicleta tot terreny, un disseny revolucionari i una reducció del pes el fan ser un dels millors.
Pel que fa a l'aerodinàmica:  Les proves realitzades en el túnel del vent han demostrat que el perfil i el volum del casc és més important que el nombre de forats de ventilació. El casc ha d'abraçar al cap i que no és col · loqui molt per sobre del crani això suposa un casc més ràpid.

El pes:   s'ha aconseguit una reducció del 15% en el seu pes prop dels 200 grams, reduint la densitat de l'escuma d'EPS en un 10%. El disseny creuat permet disminuir l'espessor utilitzant una carcassa de policarbonat que travessa el casc de forma intermitent i reforça l'estructura. 



La construcció:  Orbea ha volgut que sigui un casc segur ja que és reforça amb una estructura que ajuda a l'absorció dels impactes. Els materials utilitzats són nylon, policarbonat i EPS. El R10 te un disseny punxegut a la part exterior per millorar l'aerodinàmica.



La ventilació:  Orbea ha FET un disseny on l'aire circula de forma natural. Primer l'aire entra al casc i és dirigeix ​​a la part superior. Després a dins l'aire no troba obstacles i circula lliurament dins del cap.

Orbea redueix en el casc R10 les zones de contacte entre el casc i el cap obtenint un casc més còmode i amb una millor ventilació.



Preu: 199 euros
Més info:  Casc R10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada