dilluns, 26 d’octubre del 2015

Ralph Näf, moltes gràcies!!!

El suís Ralph Näf ha deixat el mountain bike de competició al més alt nivell i des de BTT a tope! li volem donar un homenatge d'agraïment al seu coratge i esforç durant tots aquets anys que ens ha fet disfrutar al màxim de la bicicleta tot terreny amb les seves grans curses.


Actualment estava en novena posició de la Copa del Món. No obstant això, el pilot suís va decidir que l'any 2015 seria la seva última temporada com a ciclista professional de muntanya. "Encara tinc grans resultats, les meves cames i el meu cos tenen sensacions bones, tinc la millor bicicleta que podia imaginar. Però no puc veure com es pot millorar l'any vinent. No és una decisió fàcil perquè m'encanta el que faig, però crec que és el moment perfecte perquè m'aturi ", explica.


Ralph Näf va fer el seu debut professional el 2003, pocs mesos després de guanyar la seva primera medalla de plata en el Campionat Mundial sub-23 a Kaprun, Àustria. El pilot suís ràpidament va pujar a les files de la jerarquia del BTT mundial en guanyar el Campionat d'Europa 2003, i va acabar sisè en els Jocs Olímpics de 2004 a Atenes, el seu millor resultat olímpic. Va guanyar dues Copes del Món - Fort William 2005 i Canberra 2008.


Ralph Näf es va unir a l'equip BMC Racing MTB a l'any 2012. Alex Moos, el director esportiu, recorda: "Ralph és el primer pilot que vam contactar quan vam començar l'equip a l'any 2011. Ell encara estava sota contracte amb el seu anterior equip de manera que només es va unir a nosaltres un parell d'anys més tard. Des de llavors, va jugar el paper de "Capità", que ha estat una peça molt important del nostre trencaclosques. Realment vam gaudir de la seva personalitat i el seu esperit guerrer; ell sempre va lluitar fins al final. La decisió de Ralph va arribar com una sorpresa per a l'equip: havíem planejat amb ell la temporada, però respectem la seva decisió. El trobarem molt a faltar! ".


El doble campió del món no només va córrer per al BMC MTB Racing Team, també va jugar un paper actiu en el desenvolupament de noves tecnologies i bicicletes amb BMC Suïssa Enginyers.


Després d'això, Ralp Näf planeja passar més temps amb la seva dona Coni i els seus tres fills: Levin (6), Yanis (5) und Lenya (3), que sempre recordaran al seu pare com un dels millors ciclistes de BTT del món. Adeuu Ralph Näf, moltes gràcies per tot!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada