dilluns, 9 de novembre del 2015

La Empordà BTT Extrem, un cap de setmana inoblidable.

La Empordà BTT Extrem és una aventura en bicicleta de muntanya creada per fer que el cap de setmana sigui inoblidable per tots els participants de la prova. Una cursa que ha estat creada per ciclistes i enfocada als ciclistes. És una cursa que no només pretén ser referència a nivell estatal per la presencia dels millors bikers de la especialitat, sinó que pretén ser un repte per a tots aquells amants del BTT que vulguin atrevir-se amb aquesta prova.


Tres etapes en dos dies serviran per posar a prova tots els bikers, i només aconseguiran ser fínishers tots aquells que finalitzin els més de 150km, i 3500m de desnivell positiu repartits en les tres etapes (2 etapes en línia i una CRI), les quals transcorren pels millors corriols del territori, tot combinant-ho amb trams de pista més rodadors (60% pista i 40% corriol).


1. Recorregut i Quilometratge.
1a ETAPA 55km - Estartit - Estartit
2ª ETAPA 5,5 km - Estartit - Rocamaura
3a ETAPA 84 km – Vulpellac - VulpellacEs repeteixen poblacions de sortida i arribada de les etapes, Estartit i Vulpellac, però enguany la organització ha preparat uns recorreguts completament nous que no deixaran indiferent a ningú, sempre seguint l’essència de la Empordà BTT Extrem.


El seguiment de les etapes es farà via GPS, tot i que alguns encreuaments i punts difícils estaran assenyalats per la organització, la qual cosa significa que no és necessari un GPS de última generació per seguir la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada