divendres, 6 de novembre del 2015

La VOLCAT 2016, obre inscripcions anticipades!!

Presentació

La VolCAT 2016 es disputarà en plena Setmana Santa, els dies 25, 26 i 27 de març. És una prova de BTT que durant 3 dies recorre paratges de Catalunya, passant per territoris de grans recursos naturals i turístics, on els corredors i acompanyants podran gaudir de tot l'esplendor de la natura. La novetat principal d'aquest any, és que la ciutat d'Igualada serà l'única seu de la prova, i cada etapa tindrà sortida i arribada a la capital de l'Anoia.


La VolCAT és una volta per a tothom, cada un d'ells al seu ritme, amb les seves pròpies expectatives i al seu nivell (PRO-OPEN). A nivell PRO, informar que aquesta edició de la VolCAT seguirà sent Categoria UCI S2 XCS, de manera que els corredors podran sumar punts UCI. Mentres que en la modalitat OPEN,  es podrà tornar a participar per parelles.

Com és habitual, la VolCAT es disputarà en 3 etapes, i a més, l'Eliminator, que ja s'havia disputat en edicions anteriors i que està gaudint de molt èxit en les proves de la Copa i Campionats del Món de MTB. Només podran participar en l'Eliminator els 25 millors ciclistes de la classificació general.

Etapa 1. 60 km
Etapa 2. 90 km
Etapa 3. 40 km
Eliminator. Igualada (25 corredors competició masculina  / 10 corredores competició femenina)


Inscripcions

Els inscrits a la VolCAT rebran un mallot commemoratiu de la cursa i podran adquirir el culot a conjunt. Els inscrits a la modalitat popular d'una etapa rebran una samarreta i els que s'inscriguin a 2 populars podran gaudir, també, d'un mallot de la VolCAT.


Les inscripcions s'obriran el proper dia 10 de novembre a www.ticketoci.net

Inscripció fins el 15 de desembre 2016 - 130 €
Inscripció fins el 15 de febrer 2016 - 150 €
Inscripció fins el 18 de març 2016 - 170 €
Popular 1 etapa - 40€ (el dia de la cursa 50€) amb samarreta de record
Popular 2 etapes - 80€ amb mallot commemoratiu
Opció de compra de culot a conjunt

Per més info: www.volcatbtt.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada